Minitreff på stuen 06.09

Minitreff på stuen ble introdusert tidligere i år, og gjentatt nå i helgen. Til tross for grått og kjedelig vær ble det ingen skuffelse. Tolv luftkjølte folkevogner og en nær slektning trosset regn og kulde for å ta turen til Stuen i Ålesund sentrum.

Det gikk vel mer i kaffe enn soft-is, når været er som det pleier å være på Sunnmøre. Bra oppmøte og god stemning været til tross, en gyllen mulighet for å vise seg fram. Sunnmørsposten var også til stede med utsendt journalist for å skrive om bilen, entusiasten og klubben – så følg med i lokalavisen i tiden som kommer.

Takk for en hyggelig bilprat, vi sees ved neste anledning! 🙂

3 kommentarer til “Minitreff på stuen 06.09”

  1. Flotte bilder 🙂 skulle gjerne vert der, men meldinger om lyn og torden 2 dager på rad, satte stopper på å komme meg hjem fra nordsjøen.
    Sesongen er vel stort sett over nå, men håper vi kan få slike treff som dette regelmessig neste år. kansje ikke hver uke, men hadde vert kjekt å kunne møtes slik over en kaffekopp og to et par ganger i mnd.
    -Eivind

    1. Det er forskjellige ting man kan gjøre om vinteren også. Garasjebesøk f.eks – den eneste muligheten for meg å stille med egen boble på treff. 😀

Legg inn en kommentar