Å bidra med innhold

Før du slipper løs skrivekløen ønsker vi at du legger merke til følgende rettningslinjer:

  • Respekter åndsverksloven. Bilder og tekst du publiserer på våre nettsider må være ditt eget, eller med samtykke fra fotografen/forfatter. Brudd på åndsverksloven kan føre til økonomiske krav, og forfatter er selv ansvarlig for innhold han eller hun velger å publisere.
  • Vis respekt og hold deg til tema. Ikke rakk ned på andres skrivefeil, smakssans osv…
  • Selv om vi har noen flotte dialekter, skal alle innlegg være skrevet på bokmål eller nynorsk.

Administratorene forholder seg til retten med å slette eller sensurere innhold, og stenge ute useriøse brukere.

Dine innlegg skal godkjennes av administratorene før de publiseres. Det samme med din første kommentar, deretter er det fritt frem så lenge du holder deg til generell lov og orden.

Lykke til. 🙂

Tips og triks:

Når du har logget inn finner du en menylinje på toppen av nettstedet, her kan du se din egen profil eller bidra med innhold. Trykk på «+ Legg til» og du er i gang.

Nye innlegg skal alle skrives med en ingress, og du må bruke mer-skillet. Dette er for at «Les mer» funksjonen skal virke, og hovedsiden ikke skal inneholde lange innlegg.

innlegg

Mer skillet finner du i verkøylinjene:

mer skille

Klikker du på et bilde vil du få opp et valg hvor du kan redigere bildet. Her kan du endre strørrelsen og plasseringen i innlegget.

bilde

 

Lurer du fortsatt?

Det finnes flere sider som bruker samme systemet som Volkswest.no, og blant annet reisereportasjer.no har skrevet en kjempegod artikkel om hvordan publisere tekst eller media: http://reisereportasjer.no/registrer-deg-som-forfatter/

Ta gjerne kontakt om det er spørsmål. Kontaktinfo finner dere under «INFO» og «OM KLUBBEN».

Vintage VW klubb Møre & Romsdal