Kategoriarkiv: Treff/Møter

Volkswest JugendRun ’15

Klubbens første JugendRun ble en knallsuksess. Godt oppmøte og god stemning hele veien. Til og med været var på vårt lag det meste av tiden. Nesten 60 utstilte biler i Devolds smale gater, til glede for store og små. Etterfulgt av cruising i Ålesunds gater og en ellevill jakt på Likes i rebusløpet på vei tilbake til camp. Godt lag og god mat utover de sene nattetimer summerer opp det hele.

Fortsett å lese Volkswest JugendRun ’15

BugOut 2015

Et par busser tok turen nedover til Bergen på BugOut. På lørdagen ble det tid til å vere turist i byen, med mye fint å se på. Yrende folkeliv da det denne helgen var både Bergenfest og torgdag. Lørdags kveld ble det felles cruising ut til Starbugs sine lokaler, med grilling, og sosialt samvær.. Luftgeværkonkuranse var det også, som en kar i en gul buss vant, med 46 av 50 poeng.. Navn trenger ikke publiseres her 😉  Søndagen var det samling på festplassen. Vel 50 biler stilte, tross dårlige meldinger. Noen regnbyer var det, men solen var også innom På turen nordover igjen hengte 2 Doka’er fra Florø seg på. Vel hjemme etter sikkert 30 av 40 mil i regnvær…

Det kommer en høst etter SCC…

Regner med at Fylkets Volkswestere gleder seg til SCC nå, jeg selv blir forhindret til og delta i år. Vi pleier og ha et avslutningstreff hos Brødrene Sylte på Mjelva hver høst, hva med og kombinere dette med Romsdalsmartnan?

Romsdalsmartnan: http://romsdalsmartnan.com/ er helgen 19 – 21 september. Det blir veteranbilparkering ved jernbanen i sentrum og to andre klubber er ventet, NRKK (www.nrkk.no) og en klubb fra Gudbrandsdalen.

Jeg åpner opp hos Brødrene Sylte på lørdagen noen timer for de som vil snuse på litt nostalgi og luft VW. Flott mulighet for stor og liten til og ha en helg på Åndalsnes, kan sikkert kombineres med overnatting fra fredag til lørdag (lørdag til søndag) på Åndalsnes camping for de som ønsker det. Knut-Tore.

VolksWest Sunndalstreffet 2014 :-)

Hei å hå 🙂

Nå begynner det vel å bli sesong for de fleste i det norske volkswagenmiljøet, og treff/turer er under planlegging 🙂

I den anledning, inviterer VolksWest Sunndal til Sunndalstreffet 13-15 Juni på http://tredal.com/  Åpen fra Fredag kl.17.00. (Bestilling av Hytte/Rom gjøres direkte til http://tredal.com/ )

I tradisjonens tro, vil vi ha trefftelt med god stemning, grilling, musikk v/Jonny, prøver med crusing på Lørdag, premiering på Søndag når alle er våknet 😉

Mere info kan fort komme til senere 😉

 

Mvh VolksWest Sunndal.