Det kommer en høst etter SCC…

Regner med at Fylkets Volkswestere gleder seg til SCC nå, jeg selv blir forhindret til og delta i år. Vi pleier og ha et avslutningstreff hos Brødrene Sylte på Mjelva hver høst, hva med og kombinere dette med Romsdalsmartnan?

Romsdalsmartnan: http://romsdalsmartnan.com/ er helgen 19 – 21 september. Det blir veteranbilparkering ved jernbanen i sentrum og to andre klubber er ventet, NRKK (www.nrkk.no) og en klubb fra Gudbrandsdalen.

Jeg åpner opp hos Brødrene Sylte på lørdagen noen timer for de som vil snuse på litt nostalgi og luft VW. Flott mulighet for stor og liten til og ha en helg på Åndalsnes, kan sikkert kombineres med overnatting fra fredag til lørdag (lørdag til søndag) på Åndalsnes camping for de som ønsker det. Knut-Tore.

5 kommentarer til “Det kommer en høst etter SCC…”

  1. Litt mere detaljer om dette : Det kommer et flygeblad etter hvert også.
    Det blir parkering på Åndalsnes, jernbaneområdet på lørdagen 20 september fra 11:00 til 15:00.
    Mye gøy for de minste på Martnan, Tivoli, boder osv.
    Vi samles og kjører i kolonne fra jernbanetomta til Brødr. sylte litt før 15:00. Der kan de som ønsker og snuse inn litt nostalgi gjøre det til ca 17:00. Skal vel klare og lage litt kaffe til de som vil ha det.
    Gudbrandsdalen veteranvognklubb og Nordmøre og Romsdal kjøretøyklubb er også invitert denne helgen, så det kan bli litt biler/kjøretøy. Da trenger vi bare godt vær og husk og selv bestille overnatting fra fredag til lørdag (lørdag til søndag) på Åndalsnes Camping, eller noen av de andre (Mjelva camping er stengt for sesongen)

Legg inn en kommentar