Bussgutta til SCC 2013

Torsdag ettermiddag den 8 august møttes vi på Stopp 69, vi var en god gjeng som reiste avgårde for å få med oss årets SCC. Første stopp var et gammelt skogsvrak som undertegnde viste på Verma rett før fylkesgrensen,en 56 mod panel på vei tilbake til naturen. Etterpå gikk turen videre til Ringebu der vi har funnet oss en fin rasteplass vi bruker når vi drar til SCC, men iår regnet det så mye at vi valgte å fortsett mot Gardermoen i vertfall til det sluttet å regne. Vi endte på Gardermoen ankomst klokka ett natt til fredag, vi fikk campet og stemningen var god.
Helgen ble tilbrakt på SCC der hadde vi det topp,der var det drag race mange flotte biler utstilt på Show n Shine og deler var også å finne for den som trengt det.Gutta med skjortene var der så klart, de svikter ikke:-) Søndag fikk vi med oss premie utdelingen, der Eivind Nordtveit var heldig og fikk pris for sin gjennomførte buss. Så var det on the road again noen reiste hjemover mens vi reiste til Sverige. Vi campet på Strømstad Camping der var vi i to dager det gikk i shopping og sightseeing, Tysdag satt vi kursen mot Oslo der vi dro til Alex på garasje besøk og Tim fikk sett på Porsche n, deretter ble det campet i en hage på Lillestrøm. Turen ble avsluttet med en tur innom Thomas på Automobilia på Raufoss..

Legg inn en kommentar