Volkswest: Sunndalsøra

Sunndalingene hadde invitert til treff, og med minst mulig planlegging og meget på sparket, ble det tur til Sunndalsøra, og treff på Gjøra litt lengre inni dalen.

Tim med sin bay, sto med motoren i deler under et døgn før avreise.. Han hadde pratet med Martin, om at det hadde vert kjekt å ta turen i år. Jeg for min del slet med motor som gikk varm, og var derfor litt itvil om å reise. Men tur ble det.

Jeg og Tim kom tilbake fra Geiranger en time før vi dro avgårde til Sunndalen. Ingenting var pakket, men på en drøy time var bilen pakket, mannen dusjet, og en grandis var spist..

Vi møtte Martin på Stopp 69, og ikke lenge etter kom Trond som ikke rakk ferga som Martin tok.. Men med bunkring av både bensin og litt i kjølebag`en satte vi kursen nordover.

Eneste stopp ble på moldeferga..jaja, vi stoppet vel også en km før vi var fremme. Martin skrøt på seg at han visste hvor vi skulle, men stoppet på en rasteplass da han ble usikker på om det virkelig var såå langt oppover dalen.. Google maps ble funnet frem, og joda, vi hadde 4 svinger igjen 🙂

Vel fremme ble det campet, og med klubbteltet oppe, ble det god stemning utover nattetimene.

Lørdagen ble det en minicruising ca 200 meter.. 😉 På Gjøra kro ble det vaffler is og kaffe.

En uoffisiell utstilling av bilene ble det også.

På kvelden var det felles grilling. Kokk var på plass, og sørget for mat til alle og en hver. Og med musikk fra gulbobla til Jonny, ble det god stemning i de sene nattetimer.

Noen bilder fra treffet. Om andre har bilder, så legg gjerne bildene inn i mediaarkivet.

Legg inn en kommentar